Nybörjarkurs i Flugfiske

Har du kanske haft en suktande längtan efter att likt Brad Pitt i ”Där Floden Flyter Fram” svinga ett flugspö efter vakande öringar eller kanske tänkte att det vore trevligt att dryga ut matsäcken under fjällvandringen med en egenfångad röding eller så kanske du tar tagit åtskilliga promenader runt Lilla Lövsjön och tänkt att ”här vore spännande att fiska, men hur gör man egentligen”?

Nu har du chansen att prova på Flugfiske under lättsamma former och lära dig grunderna i denna ädla konst! Den 5 juni 2021 erbjuder Gråbo Sportfiske och Fiskevårdsförening i samarbete med Guideline Sweden AB in till en  heldags flugfiskekurs vid Lilla Lövsjön. Syftet med kursen är att du ska lära dig grunderna i flugfisket så som kastteknik, utrustningens olika delar, strategi för att fånga fisk m.m.

Anmälan görs till info@grabosportfiske.se. Antalet platser är begränsade till 6 personer (först till kvarn). Kostnad för kursen är 600 kr och då ingår lån av utrustning, lunch, fika och fiskekort. Kursen erbjuds till dig som är mellan 11 och 111 år.

Varmt välkommen med din anmälan.