All utrustning stulen för Sommarfiskeskolan på Sjölyckan!

All utrustning stulen för Sommarfiskeskolan på Sjölyckan!

Från Oscar Holm, projektledare för Sportfiskarna i Göterborg, kommer denna sorgliga nyhet om katastrof för Sommarfiskeskolan på Sjölyckan…

– Saken är den att vi blev utsatta för ett inbrott natten till idag. Förövarna stal 25 kompletta fiskeset (Abu Garcia Impact – flera av dem med rosa flätlina på, samt nya vertikalset från ABU), elmotor och batteri avsedda för de barn och ungdomar som idag skulle börja på vår högt uppskattade Sommarfiskeskola här på Sjölyckan, Sveriges största.

Det är just detta som gjort oss så arga och förtvivlade under dagen – det är så uppenbart att utrustningarna är till för de små, det är en sådan fruktansvärd fräckhet och vedervärdighet som präglar gärningen – att förstöra för dessa glad, intresserade och entusiastiska kids som ska få pröva på en spännande och givande hobby under sitt sommarlov. Detta anser vi vara väl värt att uppmärksamma ur flera aspekter. Inte minst vill vi också att förövarna ska åka fast. Sannolikt kommer de att säljas av i området, folk bör vara uppmärksamma.

Har ni möjlighet att sprida detta vore det kanon, det är en surtråkig historia, men den förtjänar likväl spridning utöver en snart (sannolikt nedlagd polisanmälan).

Vänligen
Oscar Holm

Ps, vet ni något, hör ni något så hör av er till polisen eller till Sportfiskarna Oscar Holm
oscar.holm@sportfiskarna.se