Flugbindning för nybörjare

I helgen arrangerades första flugbindningen för nybörjare. Vilken succe :)

Citat Mikael Hagman nedan:
Fantastiskt dag! Helt fantastiskt! Ägnade förmiddagen med kabelbrottning på jobbet. Sen, hungrig och allmänt uppvarvad åker jag till nya klubbstugan för att hålla en nybörjarkurs i flugbindning. Väl framme är det fullt med bilar. Marschaller brinner vid furstutrappen. Grillen osar och inne är det fullt med medlemmar i nystädade lokaler. Kaffe på G. Bord och stolar välkomnar flugbindare. whiteboard tavla upphängd med pennor. Hinner rigga och tjöta lite och sedan är det hamburgare som gäller. Hur GÖTT va inte det!? Så var det dags å ratta städet i ”nystädat” bo. Nybörjargänget hugger in på Fjäder och tråd. Erfarna medlemmar stöttar och vägleder. Jag gör en stig mellan stol och whiteboard. Det är hur kul som helst! Timmarna flyger fram. Vilken kväll. Tack alla goa medlemmar för att ni fick dagen att kännas så speciell.
Vi ser redan fram emot nästa träff :)
GSFF111  GSFF112

GSFF115

GSFF113

GSFF114

Vill avsluta med att påminna om medlemsmötet Tisdag 17/1 KL: 19:00 i nya klubbstugan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>