Kallelse till Arbetsdag 24/8

Hej Medlemmar

GSFF kallar till arbetsmöte Söndag 24:e Augusti. Vi samlas vid klubblokalen i Gråbo 09:00 och åker sedan gemensamt upp till Lilla Lövsjön
Vi kommer inrikta oss på att:
Återställa eldplatserna
Hugga ved och fylla på vedförråden som nu gapar tomma vid samtliga eldplatser
Röja runt sjön och fixa till lite spång samt lite andra måsten
Fixa skyltar
Övrigt!!

Ta med fika och något gott att grilla om ni är sugna på det efter vi arbetat färdigt. Ni som har motorsåg får jättegärna ta med det. Yxor, handsågar, hammare är bra redskap.
Vänligen anmäl er närvaro genom att maila GSFF så vi vet hur många som kommer upp så vi kan planera arbetsdagen lite bättre.

Väl Mött / GSFF

Skadegörelse och tjuvfiske

Lilla Lövsjön utsattes i helgen för skadegörelse då ett okänt antal personer haft sönder 2 st grillplatser, eldat upp sittplatser, bänkar och skyltar, förstört eldstäder och huggit ner flera träd, haft sönder spöhållare och vedförråd. Åtskilliga kassar med ölburkar, skräp och dyligt har lämnats kvar i naturen. Vi har hittat spår av tjuvfiske men oklart i vilken utsträckning det skett. Vi har säkrat några spår från personerna men är i behov av hjälp från allmänheten om tips och iakttagelser runt sjön i helgen. Vi kommer snarast möjligt att iordningställa Lilla Lövsjön till den fantastiska idyll den är och visa att vi inte tolererar detta.
Dela gärna denna informationen till alla fiskare ni känner och GSFF är tacksamma för alla tips som kommer in till oss.