Inför premiären 1:a Maj

Vi närmar oss premiären i Lilla Lövsjön 2015. 1:a Maj klockan 07:00 går startskottet.
Det går som vanligt att köpa kort direkt vid Lilla Lövsjön men vi öppnar även upp iFiske och ordinarie försäljningsställen för kortförsäljning. Notera att korten precis som tidigare år kostar 200 kr premiärdagen.

OBS:
Viktigt info att notera är att långbryggan är stängd pga. häckande fågel. Vi ber er ta hänsyn till detta och ej använda den tills vidare information ges.

Arbetsdag

Det var ett glatt gäng på ca: 15 medlemmar som mötte upp i söndags och hjälpte till i förberedelserna inför premiären 1:a Maj. Det fixades spång, röjdes sly och höggs ved för fulla muggar så nu är alla vedförråd fyllda till bredden och sjön laddar för att ta emot gästerna. Dagen avslutades med gemensam lunch. Tack alla som hjälpte till. !!
Arbete3 Arbete4
Arbete1 Arbete2

Lilla Lövsjön stängd under April månad

Under April månad är Lilla Lövsjön helt stängd för fiske. Dels för att sjön ska få vila lite samt att klubben vill förbereda området för 2015. Vi kommer lägga många arbetstimmar på att lyfta spång, röja stigar, hugga ved och fylla på vedförråden och ställa i ordning bäst möjligt inför premiären 1:a Maj.

Startskottet för 2015 går av stapeln 1:a Maj Klockan 07:00. Varmt Välkomna !!!