Köp ditt fiskekort direkt på vår sida

Vi har nöjet att presentera att vi nu har kopplat upp oss mot Ifiske.
Ifiske är en sida som förmedlar fiskekort online (direkt på internet) och man kan köpa fiskekort till Lilla Lövsjön direkt på här sidan istället för att åka till ett återförsäljningsställe.
Det ska vara smidigt att fiska!  Klicka på bilden nedan, välj önskat fiskekort, fyll i personuppgifter, betala och sedan får du ett kvitto på att allt är klart. Under de andra flikarna på Ifiske hittar ni lite mer information och bilder på Lilla Lövsjön. Skitfiske på er !
Ifiske

Fortsatt blåsigt

Varit en blåsig dag vid Lilla Lövsjön men mycket kläckningar och väldigt mycket vak för att vara så mycket vind och det har varit en fröjd att se. Sjösandsländan regerar och Calle fick till en riktigt fin bild på en som satte sig på flugspöt. Skitfiske på er !
Sjösandslända

Fin fiskehelg

Fått rapporter om ett bra fiske i helgen där de har fortsatt att kläcka runt hela sjön, fisken har vakat och ett par fiskare har haft ett lyckat fiske. Största fisken vägde 1.9kg och var i fin kondition. Tyvärr har det blåst ganska mycket måndag/tisdag och fisken har inte vakat något speciellt men vi hoppas på en väderstabilisering under veckan med minskad vind.
Måste bara lägga upp Patrik Börjessons fina regnbåge och gratulera till ett nytt personbästa att lägga till sitt CV. 3.1 kg och 66 cm lång tagen på ett hemmabygge.
Patrik Börjesson

Vilken kväll

Om onsdagskvällen var fantastisk så vet jag inte vad jag ska säga om torsdagen.
Helt vindstilla, klarblå himmel, spegelblank sjö men lite kallare dock då nattens regn och oväder gjort att temperaturen sjunkit en del och när vi lämnade Lilla Lövsjön vid 22-tiden var det bara 7 grader i luften. Inte så mycket kläckningar men mycket spent i ytan, några vak men fisken gick istället strax under ytan. 6 st rapporterade regnbågar och även en öring på 25 cm krokades under dagen, alla fiskar simmar vidare. Trevlig fiskehelg önskas.
IMG_3052 IMG_3055

Mycket kläckningar

En helt fantastisk kväll vid Lilla Lövsjön. Helt vindstilla och 18 grader varmt.
Just ikväll kläcker det sjukt mycket sjösandsländor och regnbågen har rena vakfesten.
Vi har sett några rejäla pjäser vara uppe i ytan och gluffsa i sig sländorna.
Så ett hett tips till er som ska fiska kommande dagar är att ha med några i asken.
LL 22majSjösandslända1

Sista veckan har det även varit mycket baetis kläckningar och som ett komplement till sjösandsländan är det läge att även ha denna i flugasken.
Baetis

Välkommen till Gråbo Sportfiske & fiskevårdförening

Välkommen till Gråbo Sportfiske & fiskevårdförenings nya hemsida.

Vi är en liten ideel förening som består av fiskeintresserade person i Gråbo med omnejd. Föreningen bildades 1977 och är ansluten till Sveriges Sportfiske och Fiskevårdsförbund och har som syfte att genom avtal med fiskerättsinnehavare (LFVO) bereda medlemmar och allmänheten tillfälle till sportfiske i dessa sjöar.

Här kommer du kunna följa och läsa om GSFF´s verksamhet, klubbaktiviteter, nyhetsflöde, bevakning och tillsyn av Lilla Lövsjön, se vart man kan köpa fiskekort och det kommer även finnas möjlighet att köpa kort online. Du hittar länkar till intressanta fiskesidor, kontaktinformation, hur vädret är i Gråbo just nu och mycket annat läsbart.