Flytringsfisket regerar

Sista tidens värme har gjort att temperaturen i Lilla Lövsjön varierar mellan 22-24 grader men trots detta har varit bra fiske för dem som kört flytring och kommer lite längre ut och åt djupare vatten. Flera fina fiskar rapporterats in medan de som fiskat från land haft det lite trögare. Vattennivån är den lägsta på många år och även vi gillar den svenska sommaren som just nu befinner sig här tror jag vi skulle må gott av lite regn men vi ska inte klaga. Snart är hösten här så passa på att fiska mina herrar och damer!!
Flytringsfiske

Häftigt kvälls/nattfiske

Sista tidens värme har nog gjort Lilla Lövsjön än hetare för fisket har varit fortsatt bra och det äntligen har torrflugefisket kommit igång på allvar. Dag och nattsländor, superpuppor, myror och europa12 har varit de hetaste flugorna och det har tagits fina regnbågar, största som jag tagit del av var 2,6 kg tagen på en E12 sen kväll. Värmen har gjort att kvälls och nattfisket varit hetast och vi har gjort några pass med lyckat resultat. Dom som fiskat dagtid har kört med haröra och klinkhammer.
IMG_3104IMG_3249
Vill också påminna våra flytringsfiskare att flytringsfiske endast är tillåtet måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Ej Fredag, lördag och söndag. Bevakningen av Lilla Lövsjön görs dagligen och på olika tider vilket verkligen uppskattats hos våra kortfiskare.

Fantastiskt fiske

Måndag/Tisdag har bjudit på enormt bra fiske i Lilla Lövsjön och det är haröra som gäller för hela slanten. Igår var några medlemmar uppe och hade landat 10 regnbågar på mindre än två timmar. Tisdag var lite ostadigare vädermässigt men det landades fina fiskar där den största vägde 2.5 kg, tagen på just det, ett haröra. Mycket vakande fisk som tog några dagsländor vid ytan men det åts mest strax under ytan varav haröra är melodin just nu.
2.5 kg båge2 kg båge
SB lagar matKaffepanna