Isen lägger sig

Senaste tidens kyla har gjort att Lilla Lövsjön nu ligger helt istäckt men vi vill varna för att isen inte är säker att gå än då den är väldigt ojämn så njut av den från land tills vidare.
Lilla Lövsjön
I helgen var några medlemmar uppe och kokade lite kaffe och njöt av lugnet och pratade minnen från 2013 års fiske vid sjön och runt om i landet. För er som inte redan planerat alla resor för detta året så kommer GSFF göra några medlemsresor med start i mitten av Mars då vi beger oss till Skåne för en liten mjukstart inför hemmapremiären i havet 1 April.
Lilla Lövsjön Lilla Lövsjön
Vi kommer fortsätta köra lite flugbindningsträffar under våren och all info finns vår agenda.
Planera även in årsmötet 4:e Mars i Parasollen Gråbo.

Flugbindningsträff

I söndags träffades vi för årets första flugbindningsträff och sex glada gubbar möttes upp för ett timmars bindande. Mikael Hagman höll i taktpinnen och inspirationen flödade.
Sex olika flugor blev det till slut och det var ett glatt gäng som lämnade klubblokalen på eftermiddagen. 16:e Februari kör vi igen. Välkomna.

Flugbindning1 Flugbindning2

Gott Nytt År

December har varit en fin månad i Lilla Lövsjön och isen som la sig under de kalla nätterna i November är som bortblåst i regnet och våra medlemmar har haft ett fint fiske och fina dagar tillsammans. Några fina regnbågar har landats men vattentemperaturen är låg så minsta lilla kyla gör att sjön så fryser vi får njuta av de extra fiskedagar vi fått under 2013.
Eld Regnbåge
Notera att Lilla Lövsjön nu endast är öppen för våra medlemmar i GSFF.
Ordinarie fisket öppnar igen 1 Maj 2014.