Fortsatt mild höst

Den milda hösten fortsätter och fisket i Lilla Lövsjön varierar dag till dag. Några rapporter inkommer om väldigt lite aktivitet medan andra har rena drömfisket. Allt handlar således om rätt tajming i slutändan så det är bara att nöta på. Fjädermygg, nymfer, boobies och streamers är det som regnbågarna nappat på sista veckan. Flytringsfisket fortsätter vara populärt, vatten temperaturen är +8 grader så än är det behagligt att guppa runt i sjön.
Väl mött vid Lilla Lövsjön.

Flytringar

Fantastisk fiskevecka

Veckan som gått har det varit galet fint fiske i Lilla Lövsjön. Under lördagen hade vi ett 10-tal gäster som trivdes gott runt sjön då termometern visade +15 grader. Det grillades korv, guppades runt i flytringar och folk njöt allmän av miljöm. Det vakade massvis men de var svårflörtad på fjädermygg och det fångades fisk på haröra och streamers.
Söndag var det gott om fiskande gäster, ca 20-talet varav 4 st flytringsfiskare. Johan Lindberg drog en galet fin båge på +5kg. Togs på en Boobie fångad utanför vindskyddet.
Vi tackar för en fin vecka och önskar er välkomna tillbaka kommande tid och ni som inte varit uppe, ta chansen då sjön är stekhet denna årstiden.
5Kg Båge +5KG Båge
Johan Lindberg med sin fina fångst under söndagen. +5 kg regnbåge.

Flytring 2 Korvgrillning
Flera gäster guppade runt i flytring medan andra grillade en god korv.