Underbara höstdagar

Höstfisket är i full gång och det har varit flitigt med fiskare runt Lilla Lövsjön sista tiden trots att kylan anlänt. Vattennivån är extremt hög pga sista tidens regnande men i helgen värmde solen gott och fullmånen lyste upp fint över en spegelblank sjö sen kväll.
Utloppet Fiskare 6
Fångsterna sista dagarna har tagits på svart flickslända och små guldskallar men försök bland gästerna har också gjorts på Boobie, tävlingsfluga, lila/rosa nymfer och en del annat men inga hugg enligt de fiskande som våra tillsyningsmän och fiskevärdar pratat med.
Fiskare
Under helgen togs det några fiskar på ca: 1.5 kg medan den största inrapporterade vägde 2.5 kg. Alla fiskar simmar vidare i Lilla Lövsjön.
Eldplats Fiskare 4 Flugspö
Lilla Lövsjön fortsatt öppen så packa fikakorgen, fiskeprylarna och ta med polarna upp och njut av det fina höstvädret.

Skogsavverkning runt Lilla Lövsjön

Under resterande del av året kommer markägare runt området kring Lilla Lövsjön att avverka och gallra lite skog så vi ber besökare vara vaksamma när ni vistas i skog och mark. Visa hänsyn mot skogshuggare och skogsmaskiner.
Lilla Lövsjön kommer att vara öppen som vanligt men vi ber er att parkera ute vid bågskytteklubben då vägen in till parkeringen tyvärr körts sönder av skogsmaskin.
Skogsavverkning  Parkeringen