Fint höstfiske

Sista tidens regn och kallare nätter har gjort Lilla Lövsjön gott. Det är fortsatt väldigt lågt vatten men fisket i helgen har varit riktigt bra. Det är små svarta och olivgröna guldskallar som funkat bäst men det har även tagit regnbåge på andra flugor. Lite mer regn och några grader kallare i LL så kommer vi få ett riktigt fint höstfiske.
Lilla Lövsjön

Studiecirklar i flugbindning

Hej Klubbkamrater!
Under hösten kommer vi att starta studiecirklar i flugbindning. Tanken är vardagskvällar i Göteborg och helger i klubbstugan i Gråbo. Lokalen i Göteborg är Majornas SFK på Godhemsgatan 7C i Majorna. Men redan den 24/9 kl 1900 kommer Mikael Hagman att hålla en liten träff för medlemmar i Majornas SFK angående flytande flugor som passar för både flugspö och spinnspö. Ta gärna chansen och titta förbi,och ta givetvis med flugbindningsgrejerna. Väl mött.
Flugbindning

Elfiske, Klubbträff & Arbetsmöte

Nu på söndag 15 September kommer GSFF göra årets elfiske. Medlemmar som vill vara med på denna aktivitet samlas vid GULF 09:00  (Gamla Shellmacken i Gråbo).
I och med detta kommer höstens arbetsmöte att flyttas till Söndag 6:e Oktober.
Samling som vanligt vid klubbstugan 09:00.
Vill oxå passa på att påminna om GSFF´s klubbträff nu på tisdag 17:e September.
Vi samlas 18:00 vid vindskyddet, kokar kaffe, grillar lite korv, umgås, pratar fiske och kanske fångar en och annan regnbåge.

Välkomna/ GSFF