Premiär Lilla Lövsjön 1:a Maj

Premiären i Lilla Lövsjön 2014 närmar sig 1:a Maj . Startskottet går klockan 07:00 för en ny spännande säsong. Stora nyheten för i år är att vi kommer tillåta flytringsfiske hela säsongen och vi hoppas att vi redan på premiären kommer se några guppande ringar i vattnet.
Capture Kanon
GSFF kommer att hålla till vid vindskyddet under dagen och det kommer serveras nykokt kaffe och kolbullepanna till våra fiskare. Vi kommer att sälja fiskekort där men ni kan redan nu gå in på Ifiske och köpa både flugfiske och flytringskort till premiären. Premiärkortet kostar 200 kr och gäller ett dygn. Välkomna till Lilla Lövsjön.
Ifiske

Arbetsdag

GSFF Logga

Hej Medlemmar
Här kommer lite bilder och information från vårat arbetsmöte i söndags.
Det var bra uppslutning men vi önskar att fler medlemmar kommer på nästa möte.

Ovan ser ni vår nya logga som styrelsemötet klubbade igenom på senaste mötet.
Anslagtavla Båt
Calle och Sven-Bertil spikar upp nya anslagstavlan vid parkeringen. Här finns allmän information samt en brevlåda där det lämnas fiskerapporter.
Båten fick en ny akterspegel och det kördes stora mängder ved till våra tre eldplatser.bild Spång
Ordförande manade på sina undersåtar. Vi lyfte spång så nu går det förhoppningsvis att gå torrskodd runt sjön för den som önskar medan han avnjöt en god kaffe.
Lunch1  Lunch 2 Det smakade gott med lunch efter ett par timmars arbete. Kolbullepanna, varma mackor, korv i alla dess former, nykokt kaffe och mycket annat gott serverades.
Lunch3 Rapportlåda
Vi börjar närma oss premiären 1:a Maj och det känns som Lilla Lövsjön är väl förberedd att ta emot våra fiskarvänner. Vi har nu mer en mycket trevlig anslagstavla som hälsar alla besökare välkomna. Rapportlåda för fiskekorten (Vi lottar ut fina priser bland inkomna rapporter) Eldplatserna är i ordninggjorda och vedlagren väl fyllda. Spången som legat under vatten och i mossen är lyft så nu är det en fröjd att gå en promenad runt Lilla Lövsjön igen, stigen är röjd och det är rent och snyggt i skogen.

Viktigt att notera är att bevakningstelefonen har fått ett nytt telefonnummer 2014:
0761- 036 317
Ring och tipsa om ni ser tjuvfiske eller annan icke önskvärd aktivitet i området.

Återigen stort tack till alla som närvarade på arbetsmötet och hoppas vi blir än fler nästa gång. Skitfiske på er 🙂

Ifiske

PS: Ni kan redan nu köpa fiskekort och flytringskort till premiären 1:a Maj. Klicka på Ifiske loggan här ovan och gör ditt köp redan idag.